Під час заходу майбутніх абітурієнтів ознайомили із спеціальностями МТФК ОНТУ та умовами вступу 2024 року. Викладачі коледжу у тісній співпраці із провідними фахівцями споріднених кафедр університету провели майстер-класи.
Перший майстер-клас організували викладачі кафедри торговельного підприємництва, товарознавства та управління бізнесом доцент Гарбажій К.С. та старший викладач Спаський І.Д. на якому ознайомили абітурієнтами із сучасними видами спорту уніцикл та джампінг.
Другий майстер-клас організували здобувачі освіти 3 курсу спеціальності 181 “Харчові технології” коледжу та ознайомили гостей із засобами оцінки якості харчових продуктів у домашніх умовах.
З промовою виступив завідувач кафедри Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси Скрипніченко Д.М., який підкреслив що отримана якісна освіта у коледжі та продовження навчання в університеті це вдалий вибір у житті!