Спеціальність «Харчові технології»

Освітни програми:

  • «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
  • «Зберігання і переробка зерна»
  • «Бродильне виробництво і виноробство»
  • «Зберігання, консервування та переробка м’яса»
  • «Зберігання, консервування та переробка молока»

Спеціальність «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»

Освітня програма:

  • «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва»

Спеціальність «Галузеве машинобудування»

Освітня програма:

  • «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»

Спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»

Освітня програма:

  • «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд»