Перейти до вмісту
Спеціальність «Харчові технології»
Освітни програми:
- «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції»
- «Зберігання і переробка зерна»
- «Бродильне виробництво і виноробство»
- «Зберігання, консервування та переробка м’яса»
- «Зберігання, консервування та переробка молока»
Спеціальність «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка»
Освітня програма:
- «Монтаж, обслуговування засобів і систем автоматизації технологічного виробництва»
Спеціальність «Галузеве машинобудування»
Освітня програма:
- «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв»
Спеціальність «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»
Освітня програма:
- «Монтаж і експлуатація електроустаткування підприємств і цивільних споруд»