4 жовтня 2023 року у рамках в рамках ХVIІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених та студентів з міжнародною участю “ПРОБЛЕМИ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВОГО СПОСОБУ ЖИТТЯ У МОЛОДІ” відбулося засідання секції кафедри «Технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси» в роботі якої прийняв участь і Відокремлений структурний підрозділ «Механіко-технологічний фаховий коледж Одеського національного технологічного університету».
На засіданні були представлені актуальні на сьогодні теми, які викликали зацікавлення не лише серед викладачів, але і здобувачів освіти.
- Корисні рослинні добавки у складі йогуртів.
Студентка СВО «Магістр» ННІХТ ім. М.О. Грішина Антіпова Маргарита
Науковий керівник – к.т.н., доц. Чабанова О.Б. - Якість парфумерії – важливий компонент здорового способу життя.
Студентка СВО «Магістр» ННІХТ ім. М.О. Грішина Кравець Діана
Науковий керівник – к.т.н., доц. Севастьянова О.В. - Виробництво сиру твердого «Pesto Red» на крафтовій сироварні ФОП «Фесенко Л.С.»
Студент СВО «Магівстр» ННІХТ ім. М.О. Грішина Фесенко Дмитро.
Науковий керівник – д.т.н., проф. Ткаченко Н.А. - Використання методології НАССР при виробництві сиркових виробів зі збалансованим хімічним складом на ТОВ «Гормолзавод»
Студентка СВО «Магістр» ННІХТ ім. М.О. Грішина Гуляєва Аліна.
Науковий керівник – д.т.н., проф. Ткаченко Н.А.
Дякуємо організаторам та учасникам – за змістовні доповіді і бажаємо їм використати отриманні розробки у виробництві.