Сьогодні, 14.03.2025 року, здобувачі освіти Механіко-технологічного фахового коледжу ОНТУ, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Зберігання і переробка зерна», разом з викладачами коледжу та студентами і викладачами Одеського національного технологічного університету кафедри «Технології зернових продуктів, хліба і кондитерських виробів» відвідали один з найстаріших сучасних борошномельних заводів міста Одеса. Здобувачі освіти познайомилися з зерноочисним та розмельним відділенням борошномельного заводу, який оснащений сучасним обладнанням. З цікавістю слухали історію заводу та технологію очищення та переробки зерна.
Екскурсія на борошномельний завод для студентів — це не тільки цікава можливість побачити практичні аспекти виробництва, але й шанс побудувати зв’язки між теоретичними знаннями та реальними технологіями. Це дуже корисний досвід для майбутніх фахівців.