Ви зараз переглядаєте Креативні лабораторні роботи здобувачів технологічного відділення
17 жовтня здобувачі освіти 3 та 4 курсів технологічного відділення провели у креативному форматі виконання лабораторних робіт. Паралельно на 2х кафедрах ОНТУ наші здобувачі виконували роботи із виробництва ковбасних, сиркових виробів. Під час лабораторних робіт здобувачі навчилися контролювати якість сировини і готового продукту, розбиратися в технологічних схемах та виконувати необхідні на виробництві розрахунки.Усі виготовлені продукти можна буде придбати на ярмарку в підтримку ЗСУ.

Дякуємо кафедрі технології молока, олійно-жирових продуктів та індустрії краси та кафедрі технології м’яса, риби та морепродуктів ОНТУ за гостинність та можливість проводити цікаві і такі необхідні для майбутніх технологів лабораторні.