13.11.2024 здобувачі освіти 1 курсу освітньо-професійної програми «Бродильне виробництво і виноробство» Механіко-технологічного фахового коледжу під керівництвом старшого викладача кафедри Технології вина та сенсорного аналізу Ткаченко Л.О. і викладача коледжу Демянчик В.О на базі Одеського національного технологічного університету, в рамках фахової дисципліни “Вступ до спеціальності”, провели лабораторну роботу. Здобувачі самостійно визначали масову концентрацію цукрів у виноматеріалі та титровану кислотність винограду; з захопленням знайомилися з лабораторією та зацікавленістю вивчали лабораторне приладдя.
Співпраця з спорідненими кафедрами університету важлива, сприяє мотивації молоді до навчання, вивченню основ майбутньої професії. Дякуємо за підтримку і співпрацю!