Ви зараз переглядаєте Майстер-клас “Кращі традиційні страви українців”

17.03.2025 року у Механіко-технологічному фаховому коледжі ОНТУ здобувачі освіти, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» ОПП «Зберігання і переробка зерна», відвідали майстер-клас “Кращі традиційні страви українців”. Розробили викладачі – Ваховська Вікторія Анатоліївна і Маренченко Олена Іванівна. Викладачі та здобувачі освіти коледжу поринули в атмосферу української кулінарії, яка відображає багатство та різноманіття нашої культури та нашої неньки України. Були представлені презентації, які підготували здобувачі груп 1Тз-24 та 2Текс-23, а також відео, зняте на одному з провідних підприємств Одеської області в сучасній лабораторії, де продемонстровано фізико-хімічний аналіз по визначенню масової частки жиру у курячому фарші.