Ви зараз переглядаєте Науково-практична конференція «ОЗДОРОВЧІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ ТА ДІЄТИЧНІ ДОБАВКИ: ТЕХНОЛОГІЇ, ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕКА»
16 жовтня 2023 року викладачами циклової комісії спеціальних технологічних дисциплін організована і проведена науково-практична конференція серед студентів 2-4 курсів спеціальності 181 «Харчові технології» за темою: «ОЗДОРОВЧІ ХАРЧОВІ ПРОДУКТИ ТА ДІЄТИЧНІ ДОБАВКИ: ТЕХНОЛОГІЇ, ЯКІСТЬ ТА БЕЗПЕКА».

Здобувачами освіти під керівництвом викладачів циклової комісії підготовлено 6 цікавих презентацій та змістовних доповідей з питань оздоровчого харчування.
1.Продовольча безпека в умовах воєнного стану.
Федоренко Єлизавета, студентка групи 2Тек-22,
Керівник к.т.н. Трубнікова А.А

2. Властивості кольвадоса.
Васильєв Костянтин , студент групи 4Тв-20,
Керівник Демянчик В.О.

3. Оздоровчі харчові продукти та добавки.
Драгун Олена, студентка групи 4Тз-20,
Керівник д.філ. Маренченко О.І.

4. Використання рослинних добавок у м’ ясних продуктах.
Федорчак Олександр, студент групи 4Тмс -20,
Керівник к.т.н. Шлапак Г.В.

5.Цілющі властивості пшона та каніхуа.
Броцька Анастасія, студентка групи 3Тз-21
Керівник Хлизова Н.І.

6. Способи визначення якості продуктів в домашніх умовах
Бровченко Тетяна, Шевчук Ольга, студентки групи 3Тек-21,
Керівник к.т.н Трубнікова А.А.

Майже всі теми виступів викликали в учасників конференції жваве обговорення, зацікавленість представленою темою.

Голова конференції к.т.н., доц. кафедри технології зерна і комбікормів ОНТУ Борта Алла Василівна відзначила гарну організацію конференції, досконало підібраний матеріал, грамотне представлення презентації.

Алла Василівна щиро подякувала учасників конференції за змістовні і цікаві виступи.

Вітаємо учасників студентської конференції з успішним виступом та бажаємо професійного зростання та подальших успіхів.