Здобувачами освіти під керівництвом викладачів циклової комісії підготовлено 6 цікавих презентацій та змістовних доповідей з питань оздоровчого харчування.
1.Продовольча безпека в умовах воєнного стану.
Федоренко Єлизавета, студентка групи 2Тек-22,
Керівник к.т.н. Трубнікова А.А
2. Властивості кольвадоса.
Васильєв Костянтин , студент групи 4Тв-20,
Керівник Демянчик В.О.
3. Оздоровчі харчові продукти та добавки.
Драгун Олена, студентка групи 4Тз-20,
Керівник д.філ. Маренченко О.І.
4. Використання рослинних добавок у м’ ясних продуктах.
Федорчак Олександр, студент групи 4Тмс -20,
Керівник к.т.н. Шлапак Г.В.
5.Цілющі властивості пшона та каніхуа.
Броцька Анастасія, студентка групи 3Тз-21
Керівник Хлизова Н.І.
6. Способи визначення якості продуктів в домашніх умовах
Бровченко Тетяна, Шевчук Ольга, студентки групи 3Тек-21,
Керівник к.т.н Трубнікова А.А.
Майже всі теми виступів викликали в учасників конференції жваве обговорення, зацікавленість представленою темою.
Голова конференції к.т.н., доц. кафедри технології зерна і комбікормів ОНТУ Борта Алла Василівна відзначила гарну організацію конференції, досконало підібраний матеріал, грамотне представлення презентації.
Алла Василівна щиро подякувала учасників конференції за змістовні і цікаві виступи.
Вітаємо учасників студентської конференції з успішним виступом та бажаємо професійного зростання та подальших успіхів.