Ви зараз переглядаєте Онлайн-конференція за темою «Інноваційні технології м’ясних продуктів»

16 травня у групі 3 Тмс-19, спец.181 «Харчові технології», ОП «Зберігання, консервування та переробка м’яса» під керівництвом Олени Лукашової пройшла онлайн-конференція з предмету «Сучасні технології» за темою: «Інноваційні технології м’ясних продуктів».

Метою конференції було розглянути тенденції, перспективи розвитку м’ясопереробної галузі в країні та у світі в цілому; обговорювали питання розвитку ресурсів м’ясопереробної галузі, впровадження інноваційних технологій на м’ясопереробних підприємствах.

Студенти підготували наступні теми-доповіді: Ганна Демчук – «Актуальні технології м’ясопереробної галузі, використання нетрадиційної сировини»; Інна Севенюк – «Інноваційні теxнoлoгii перероблення допоміжної і технічної сировини», Карина Ніколаєва – «Сучасні способи консервування і зберігання сировини і продукції в галузі».