Ви зараз переглядаєте Сходинками успіху до професійної майстерності

19 квітня 2023 року в режимі оn-line з використанням платформи Zoom відбулася зустріч студентів 3 курсу ВСП «Механіко-технологічний фаховий коледж ОНТУ» спеціальності 181 “Харчові технології” освітньо-професійних програм «Зберігання, консервування та переробка молока» та «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з випускницею коледжу 2016 року Баліною Іриною.

Ірина Сергіївна розповіла студентам про свій шлях у професії, про навчання в ОНТУ, про можливості для студентів та дала цінні поради як проявити себе у професії, які знання необхідні в першу чергу для майбутнього фахівця.

Ірина Сергіївна на власному прикладі розповіла студентам, що завдяки знанням, можна побудувати кар’єру, не лише в області переробки молока, а й у інших напрямках харчової промисловості. Сьогодні Ірина працює на харчовому підприємстві Valesto.

Студенти мали можливість задати питання, які їх турбували найбільше та отримати відповіді.

Проведений захід дав можливість студентам зрозуміти те, що вибрана ними спеціальність завжди буде актуальною та перспективною.