Ви зараз переглядаєте Студентська науково-практична конференція за темою:  «Раціональне харчування в сучасних умовах»

27 квітня 2023 року викладачами циклової комісії спеціальних технологічних дисциплін організована і проведена студентська науково-практична конференція серед студентів 2-3 курсів спеціальності 181 Харчові технології за темою: «Раціональне харчування в сучасних умовах». Студентами спеціальності під керівництвом викладачів циклової комісії підготовлено 9 цікавих презентацій та змістовних доповідей з питань раціонального харчування. Учасники конференції ознайомились з принципами харчування для підтримання здоров’я і довголіття, з нетрадиційною м’ясною сировиною, з застосуванням круп з кукурудзи і зеленої гречки у дієтичному харчуванні, з відродженням виробництва плодово-ягідних вин в Україні та інш.

Майже всі теми виступів викликали в учасників конференції жваве обговорення, зацікавленість представленою темою.

Голова конференції к.т.н., доц. кафедри технології зерна і комбікормів ОНТУ Борта Алла Василівна відзначила гарну організацію конференції, досконало підібраний матеріал, грамотне представлення презентації.

Алла Василівна щиро подякувала учасників конференції за змістовні і цікаві виступи: Шевчук Ольгу ( студ. групи 2Тек-21), Черних Олену (студ гр. 3ТВ-20), Сопель Віолетту ( студ групи 3Тмс -20), Церковну Дарью (студ. групи 3Тз -20 ), Сахацьку Вероніку ( студ. гр 3ТВ-20), Зьомко Софію студ. групи 2Тмл-21), Байрак Олександра (студ. 3Тмс -20 ), Васильєва Костянтина (студ. гр. 3Тв – 20), Броцьку Анастасію ( студ. 2Тз-21).

Вітаємо учасників студентської конференції з успішним виступом та бажаємо професійного зростання та подальших успіхів.