Ви зараз переглядаєте Відкрита лекція на тему “Електронні сенсорні екрани“
Із року в рік, в найкращих традиціях співпраці з кафедрою фізико-математичних наук ОНТУ, викладачі кафедри проводять профорієнтаційну роботу зі студентами Механіко-технологічного фахового коледжу через читання лекцій, проведення лабораторних та практичних занять.

Так, 22 листопада, доктор фізико-математичних наук, професор Сергєєва Олександра Євгенівна та викладач фізики Мазур Алла Степанівна, провели онлайн-заняття зі студентами другого курсу коледжу.

Олександра Євгенівна провела онлайн-лекцію за темою “Електронні сенсорні екрани“. Розкрила фізичну природу технологій, які дозволяють виявляти навіть найменші дотики, забезпечують високу точність та оцінила безмежність їх застосування. Також поспілкувалась зі студентами про їх майбутнє, оскільки це були хлопці, то підкреслила їх переваги в суспільстві, назвала їх “генераторами ідей” і наголосила про необхідність цікавитись новітніми технологіями.

Викладачі кафедри завжди знаходять можливість донести переваги навчання в ОНТУ шляхом постійного вдосконалення популяризації університету. Бажаємо доброзичливій кафедрі успіхів на професійній ниві та процвітання!