Тема лекції: “Сучасні тенденції виробництва та споживання молока в Україні та світі”
На лекції були присутні здобувачі освіти 3 та 4 курсів спеціальності 181 “Харчові технології”, освітньо-професійних програм “Зберігання, консервування та переробка молока”,”Технологічна експертиза та безпека харчової продукції” та викладачі коледжу Трубнікова А.А. та Руднєва Н.В.
Дмитро Михайлович навів цікаву інформацію стосовно обсягів виробництва, тенденцій галузі та прогнозів її розвитку.
По закінченні лекції здобувачам розповіли про можливість продовжити навчання на кафедрі технології молока, оліно-жирових продуктів та індустрії краси ОНТУ.
Здобувачі освіти були вдячні за змістовну лекцію та задали чимало питань, стосовно подальшого вступу на навчання до ОНТУ.
Дякуємо Дмитру Михайловичу за цікаву інформацію та бажаємо кафедрі нових розробок і впроваджень у виробництво.