17.03.2025 року на платформі Zoom здобувачі освіти 2 та 3 курсу спеціальності 181 “Харчові технології”, освітньо-професійної програми “Зберігання, консервування та переробка молока” та «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» сумісно із здобувачами спеціальності 174 «Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка» 2 курсу разом із викладачем спеціальних технологічних дисциплін Руднєвою Наталією Василівною відвідали Віртуальну екскурсію молокопереробними підприємствами України.
На екскурсію були запрошені: заступник директора ННІХТ ім. М.О. Грішина ОНТУ, кандидат технічних наук, доцент Чабанова Оксана Борисівна, завідувачка технологічного відділення Лубенець Оксана Анатоліївна, завідувачка навчально-виробничим навчанням Лукашова Олена Дмитрівна, заступник директора з НМР, к.т.н., Трубнікова Анастасія Анатоліївна та здобувачі ОНТУ.
Під час екскурсії здобувачі дізналися історію виникнення підприємств та перших кисломолочних продуктів, ознайомилися із режимами, технологіями та обладнанням на сучасних молокопереробних підприємствах.