Ви зараз переглядаєте Знайомство з кафедрою Технології вина та сенсорного аналізу ОНТУ.
20 грудня викладачів та здобувачів освіти ОПП «Бродильне виробництво і виноробство» зустріли викладачі кафедри Технології вина та сенсорного аналізу, художній хоровий колектив «Новелус», представник гільдії медоварів України – Павло Герба.

Здобувачі із задоволенням прослухали цікаву лекцію про користь продукції бджільництва, яка є ефективним лікарським засобом, ґрунтується на багатьох властивостях меду. Особливу зацікавленість викликала дегустація різних видів меду, майстер-клас з виготовлення свічок з воску.

Дякуємо завідувачці кафедри Технології вина та сенсорного аналізу Ткаченко Оксані Борисівні за плідну профорієнтаційну роботу, тісну співпрацю та добрий настрій!