Ви зараз переглядаєте Практична підготовка здобувачів фахової передвищої освіти
Практична підготовка здобувачів фахової передвищої освіти МТФК ОНТУ є невід’ємною частиною освітнього процесу для набуття кваліфікаційних навиків із спеціальності, отримання нових знань і початкового досвіду професійної діяльності на виробництві.

Сьогодні підписано 60 угод не лише з закріпленими базами практик, а з новими виробництвами: ТОВ “Цемент”, ТОВ “ЗАВОД ЕЛЕВАТОРНОГО ОБЛАДНАННЯ”, ТОВ “Машвладар сервіс”, S-Engineering, Волинська регіональна державна лабораторія Держпродспоживслужба та інші.

29 січня здобувачі 3 курсу технологічного та електромеханічного відділень приступили до проходження навчальної та технологічної практики.
19 лютого переддипломна практика розпочалася для 4 курсу електромеханічного відділення.

Не зважаючи на воєнний стан, ми вдячні керівникам підприємств, що безпосередньо беруть участь в навчальному процесі коледжу, надаючи змогу здобувачам отримати якісні знання під час виробничої практики та працевлаштування випускникам МТФК ОНТУ.

Сподіваємось, що співпраця буде плідною, і наші здобувачі зможуть реалізувати свої знання і потенціал на користь нашої держави!