Під час заняття були висвітлені основні питання щодо законодавчих і нормативних вимог до проведення аудитів системи управління безпечністю харчових продуктів за стандартами ISO 22000 і FSSC 22000, Настанов з проведення аудитів систем менеджменту відповідно до ISO 19011: 2018 (Е) та Положення ISO/TS 22003, в якому визначені порядок проведення аудитів і сертифікації систем менеджменту безпечності харчових продуктів, побудованих відповідно до вимог стандарту ISO 22000.
Лектор використовував термінологію, пов’язану з майбутнім фахом здобувачів, акцентував їхню увагу на організації проведення «аудитів першої сторони», «аудитів другої сторони» і «аудитів третьої сторони» систем управління безпечності харчових продуктів на підприємствах харчової промисловості, а також оціночних аудитів, принципах їхнього проведення, доповнених підходом заснованим на ризиках.
Заняття відбувалося в режимі онлайн-конференції, здобувачі освіти та присутні викладачі мали можливість поставити запитання, на які лектор надав аргументовані відповіді.
Дякуємо Ірині Григорівні за цікаву та важливу для майбутніх фахівців інформацію!