Ви зараз переглядаєте Відкрита лекція Жукова Б.С., аспіранта ОНТУ

Відкрита лекція Жукова Бориса Сергійовича, аспіранта ОНТУ, на тему: «Управління якістю харчових виробництв»

Сьогодні, 20 лютого 2025 року, на базі онлайн-платформи ZOOM, відбулася запланована лекція для здобувачів освіти Механіко-технологічного фахового коледжу Одеського національного технологічного університету на тему: «Управління якістю харчових виробництв», прочитана аспірантом 2-го курсу кафедри Технології зерна і комбікормів Жуковим Борисом Сергійовичем. Лекцію відвідали здобувачі освіти другого і третього курсів спеціальності 181 «Харчові технології», викладачі циклової комісії спеціальних технологічних дисциплін.

На лекції були обговорені особливості системного підходу до управління якістю харчових виробництв: складність і взаємозв’язки системи, спрямовані на досягнення мети.

Було розглянуто широкий перелік інструментів системного аналізу та управління ризиками, що можуть бути використані для досягнення оптимального рівня якості, який має здатність задовольнити державні та міжнародні вимоги.

Лекція була корисною і цікавою, інформація надана доступно і достатньо розгорнуто і, головне, з точки зору практичного досвіду.