Ви зараз переглядаєте Науково-практична конференція здобувачів освіти спеціальності 181 “Харчові технології”

20 березня 2025 року, на базі онлайн-платформи ZOOM, відбулась науково-практична конференція здобувачів освіти спеціальності 181 «Харчові технології» на тему: «Наукові здобутки у вирішенні проблем харчування людства ХХI століття». В конференції прийняло участь 62 здобувача освіти 1-3 курсів спеціальності, викладачі циклової комісії «Спеціальних технологічних дисциплін», коледжу.

Здобувачами освіти під керівництвом викладачів циклової комісії підготовлено 8 цікавих презентацій та змістовних доповідей з питань харчування людства, наукових досягнень в галузі.

Цікаві доповіді представили: здобувач освіти групи 1тз-24 Мачак Вячеслав на тему: «Харчування людей в XXІ столітті», здобувачка освіти групи 2 ТМс-23 Гуцан Рената на тему: «Проблеми харчування людства ХХІ століття», здобувачка освіти групи 3Тз-22 Костанді Надія на тему: «Пророщене зерно — ідеальна «жива» їжа», здобувачка освіти групи 2Тек-23 Лінкевич Ольга на тему: «Сучасні оздоровчі системи та їх роль у зміцненні здоров’я», здобувачка освіти групи 3Тв-22 Вовк Анастасія на тему: «Слабоалкогольні напої – тренд сучасної молоді» та інші.

Голова конференції Волошенко Ольга Сергіївна, доцент кафедри ТЗПХіКВ ОНТУ, високо оцінила представлені доповіді здобувачів освіти з кожної освітньо-професійної програми, їх актуальність, досконало підібраний матеріал, грамотне представлення презентацій. Ольга Сергіївна привітала учасників конференції з успішним виступом, побажала професійного зростання та подальших успіхів.