Ви зараз переглядаєте Ознайомча практика на виробництві
Ознайомча практика у здобувачів освіти 2 курсу спец.181 «Харчові технології» проходить за програмами підготовки фахівців і здійснюється шляхом знайомства з підприємствами харчової галузі.

18 квітня здобувачі освіти освітньо-професійних програм «Зберігання і переробка зерна» і «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» ознайомились з процесом виробництва борошна на АТ «ДПЗКУ» ФІЛІЇ «Одеський КХП».

Викладачі спеціальних дисциплін Хлизова Н.І, Маренченко О.І, Руднєва Н.В. і провідні фахівці підприємства ознайомили здобувачів освіти з організацією і веденням технологічного процесу на борошномельному заводі, управлінням процесами виробництва, функціями лабораторії.

Під час занять здобувачі освіти навчились приймати самостійні рішення в певних виробничих умовах, закріпили теоретичні знання, отримали практичні навички, які є початковим етапом набуття професійних знань, умінь та навичок для їх застосування у практичній діяльності.