Студенти ОНТУ та МТФК представили цікаві доповіді, які викликали жваве обговорення!
1. Сливова олія у раціоні здорового харчування
Студентка СВО «Бакалавр» ф-ту ЕБХІПіТ Славінська Юлія.
Науковий керівник – к.т.н., доц. Севастьянова О.В.
2. Корисні рослинні добавки у складі йогуртів.
Студентка СВО «Бакалавр» ф-ту ЕБХІПіТ Ровінська Анастасія
Науковий керівник – к.т.н., доц. Севастьянова О.В.
3. Управління якістю молока і молочних продуктів з пробіотиками
Студентка СВО «Бакалавр» ф-ту ЕБХІПіТ Рагуліна Єлизавета.
Науковий керівник – к.т.н., доц. Севастьянова О.В.
4. Виробництво вершкового масла з підвищеною біологічною активністю.
Студентка СВО «Бакалавр» ф-ту ЕБХІПіТ Попов Богдан
Науковий керівник – к.т.н., доц. Севастьянова О.В.
5. Безпечність молока в умовах воєнного часу.
Студентка 2 курсу МТФК ОНТУ Федоренко Єлизавета.
Науковий керівник – к.т.н. Трубнікова А.А.
Дякуємо організаторам за можливість продемонструвати можливості здобувачів коледжу, учасникам – за змістовні доповіді і бажаємо їм використати отриманні розробки у виробництві.